Претплатете се за нови производи, промоции и попусти

Последно додадено во Статии и Совети:

Во парче килибар пронајден најмалиот диносаурус во светот.
Во 2016 година во Мјанмар е пронајдено парче килибар во кое се наоѓа череп од најмалиот праисториски диносаурус кој некогаш бил откриен. Прочитај повеќе

Дали е пронајдена познатата Килибарна соба?
Тројца Германски истражувачи веруваат дека ја пронашле Килибарната соба, која има огромна вредност. Тие испитувајќи изјави од сведоци... Прочитај повеќе

Никнување на млечни запчиња
Дали сте знаеле дека млечните заби потешко никнуват но побрзо се развиват од останатите. Прочитај повеќе

Остракоди во килибар
ракче заробено во бурмански килибар од перидот на креда.. Прочитај повеќе